Omschrijving

Gijsbrecht van Amstelstraat 8
3633 CB  Vreeland
Vraagprijs € 415.000,00 k.k.

Omschrijving
In een mooi straatje met in totaal zes huizen, nabij de Vecht en haar ‘iconische’ Van Leerbrug, staat dit goed onderhouden heerlijke huis. Een middenwoning met aan de voorkant en aan de achterkant van het huis veel ruimte. Het huis ligt gunstig voor wat betreft de luwte èn de levendigheid die passen bij het dorp! 

De indeling en ligging zijn prettig en maken het tot een fijn en licht (gezins-) huis. Aan de voorkant de gezellige en lichte woonkeuken, aan de achterkant de woonkamer met open haard en met zicht op de diepe achtertuin. De achtertuin heeft een vrijstaande berging met daarnaast een ruime overkapping (waar een ‘lounge’ plek onder kan worden gecreëerd). De achtertuin is gunstig, gedurende de dag is er een lekker plekje te vinden om te genieten van de zon. 

De woning heeft een woonoppervlakte van ca. 120 m² en bevindt zich op een perceel met een oppervlakte van 171 m². Veel raampartijen, 4 slaapkamers, een moderne badkamer, diepe achtertuin, nieuwe riool, openhaard, gunstige ligging (waaronder de basisschool op steenworp afstand, een groot speelveld en een parkje).

Vreeland
Vreeland maakt deel uit van de gemeente Stichtse Vecht en is gesitueerd langs rivier de Vecht die als een ader door het dorp stroomt. Amsterdam, Utrecht en Hilversum zijn binnen 20 autominuten te bereiken.

Het dorp met de oude kern is pittoresk en groen- en waterrijk. De prachtige witte brug (de Van Leerbrug) verbindt het vanuit de geschiedenis oudere deel en het nieuwe deel van het dorp. De voorzieningen bevinden zich allemaal op loopafstand; de onmisbare Dagwinkel van Aloys Hageman, de Basisschool met BSO, de peuterspeelzaal, de diverse restaurants, IJssalon KO, het Dorpshuis, Fysiotherapie Vreeland, huisarts en een gezondheidscentrum. Sportvoorzieningen zijn in de buurt te vinden met in het nabijgelegen Loenen aan de Vecht de voetbal-, hockey- en tennisvereniging en de Golfclub Old Course Loenen. Nabij gelegen dorpen Loenen aan de Vecht en Nederhorst den Berg liggen op korte afstand en bieden diverse andere mogelijkheden (w.o. een manege). 

Indeling
Begane grond:
Entree (voordeur) met garderobe, hal, ruime kelder(-kast), modern toilet, ruime woonkeuken voorzien van diverse inbouwapparatuur en een tweede entree (keukendeur), gang en een heerlijke lichte woonkamer van ca.30 m² met plafondhoge pui en deur naar de achtertuin. De begane grond is voorzien van een lamel eikenhouten vloer. De beneden verdieping kenmerkt zich door een karakteristieke afwerking.

Eerste verdieping: 
Ruime overloop met diepe inbouwkast, een ruime slaapkamer aan de achterzijde met een deur naar het balkon en zeer ruime vaste kledingkasten, de 2e slaapkamer en 3e slaapkamer hebben ook een diepe inbouwkast. Luxe, moderne badkamer met ligbad, inloopdouche, vrij hangend toilet, wastafel, aansluiting wasmachine en droger. De badkamer is voorzien van vloerverwarming, modern tegelwerk en een plafond met spotjes. De overloop en de slaapkamer met het balkon zijn voorzien van een lamel eikenhouten vloer.

Tweede verdieping:
Ruime overloop met dakkapel, nu ingericht als werkplek en bergruimte. Daarnaast ligt een ruime 4e slaapkamer met dakkapel.

De achtertuin is heel ruim (circa 13 meter diep en 6 meter breed) en onderhouds- vriendelijk aangelegd. En er bevindt zich een houten berging met aansluitend een overkapping van ca. 10 m². 

De buiten zijde van de woning van de woning is recent geschilderd (Q3 2019)

Vreeland ligt centraal tussen Amsterdam en Utrecht. Moet u op de Zuid-as van Amsterdam zijn, dan kost u dat ca. 20 minuten. Wilt u met de trein reizen, dan kunt u bij station Breukelen, Hilversum of Abcoude opstappen. Deze stations zijn in 10 -15 minuten met de auto vanaf Vreeland te bereiken. 


Kernpunten:
- Perceeloppervlakte 171 m², eigen grond 
- Woonoppervlakte van ca. 120 m²
- Inhoud: 375 m3
- Bouwjaar 1959 
- Renovatie woonkeuken en badkamer 2010, toilet beneden 2014 
- Glad gestuukte wandafwerking en plafonds 
-	Moderne groepenkast,
-	Nefit combiketel 
- Gedeeltelijk voorzien van dubbel glas
- De voor- en achtertuin zijn onderhoudsvriendelijk aangelegd. 
- Oplevering in overleg, indicatie vanaf 1 september 2020 
- Energielabel E


Dit object is met de grootste zorgvuldigheid ingemeten, volgens de Meetinstructie Gebruiksoppervlakte Woningen (NEN 2580). De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. 


Alle verstrekte gegevens zijn met zorg samengesteld en ons inziens uit betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Kenmerken