BELEGGINGEN

NL en WONEN de meest veelzijdige makelaar

NL en WONEN heeft al jaren zijn wortels in de markt van vastgoedbeleggers en kent vele onroerend goed bezitters met hun specifiek beleggingsprofiel. Aan- en verkoop van beleggingspanden vereist een persoonlijke knowhow en betrokkenheid. De wederzijdse gunning geeft uiteindelijk de doorslag en zorgt voor een intensief traject om met plezier aan herinnerd te worden.Uw wensen en intenties zijn bij ons in goede handen. Wij werken zeer discreet en betrouwbaar, niemand kan en zal weten dat er een samenwerking is tot het moment dat noodzakelijkerwijs de koper zich moet melden om de zaak in een afronding te krijgen.

Bespaar uw kostbare tijd

Als vastgoedbelegger geeft u ons een profielschets waaraan een beleggingspand moet voldoen. Wanneer wij gezamenlijk over het beleggingsprofiel eens zijn, ontvangen wij graag van u een zoekopdracht op basis van No Cure, No Pay. Wij gaan dan direct voor u aan de slag en zoeken voor u het (meest) geschikte beleggingspand, vervolgens begeleiden we u bij de aanloop en aankoop van het beleggingspand. Hierdoor raakt u geen kostbare tijd kwijt met het eindeloos zoeken naar een juist en rendabele investering. Door onze jarenlange ervaring en uitgebreid netwerk kennen wij de beleggingsmarkt als onze broekzak, mede daardoor is onze slagvaardigheid groot en zijn wij er vaak als eerste bij!

Maatwerk bij financieringen

Onderhandelen en onderzoeken is onze specialiteit, wij weten wat het aangeboden beleggingspand dat u wilt kopen, werkelijk waard is. Daarnaast werken wij samen met de juiste partij voor het eventueel financieren van uw beleggingspand. Onze financiële specialist heeft eigen ingangen bij alle grote en gespecialiseerde financiële instellingen. Men weet direct bij welke bank(en) ze moeten zijn voor uw juiste financiering/hypotheek. Deze financieel adviseurs, leggen zich specifiek toe op het aanvragen en verzorgen van vastgoedfinancieringen in opdracht van beleggers, ontwikkelaars en aannemers. Indien u hierover geheel vrijblijvend een afspraak met onze financieel adviseurs wilt, dan zullen wij u hiermee rechtstreeks in contact brengen.

Discrete aanbiedingen

Beleggingspanden die wij in de “vrije verkoop” aangeboden krijgen plaatsen wij op onze website en digitale nieuwsbrief. Daarnaast krijgen wij ook met regelmaat beleggingspanden in de verkoop die wij middels een “stille verkoop” aanbieden. In dit laatste geval worden beleggingspanden niet in een nieuwsbrief of website opgenomen maar alleen één-op-één ter aankoop voorgelegd. Dit zijn potentiële kopers waarvan wij redelijkerwijs verwachten dat zij geïnteresseerd zullen zijn in aankoop van het betreffende beleggingspand.

Huurwaarde en onderhoud

Uiteraard dient er kritisch gekeken worden naar diverse factoren aangaande de aankoop van een beleggingspand. Hierbij dient men stil te staan bij de huurwaarde, of de huidige huuropbrengst marktconform is en wat de te verwachten ontwikkeling is aangaande de te realiseren huuropbrengst in geval van wederverhuur. Tevens dient er ook kritisch gekeken worden naar toekomstige onderhoudskosten. Een ogenschijnlijk goed en hoog rendement kan behoorlijk onder druk komen te staan als verhuurder wordt geconfronteerd met onverwachte onderhoudskosten. Bij een bouwtechnische keuring kunnen deze in kaart worden gebracht. Tot slot dient, met name in geval van bedrijfsmatig vastgoed, gekeken te worden naar de verhuurbaarheid hiervan.

Heeft u nog vragen we nemen graag contact op!

Laat ons u bellen!