The home is where your Heart is

Verhuurd

Prev
Next

€1.250,- (excl.)

Reageren
Mail naar vriend

Bussum

julianaplein

0 slaapkamers- m²

julianaplein

Het Julianaplein vormt het kloppend hart van het kernwinkelgebied van Bussum, hetgeen tot uiting komt in de vele landelijke partijen en het royale aantal gerenommeerde ondernemers die hun vestiging hebben in het centrum. Door de situering binnen het kernwinkelgebied is een constante passantenstroom gegarandeerd.


De winkelruimte omvat circa 100 m² bruto vloeroppervlak, als volgt verdeeld:

• circa 50 m² vloeroppervlak op de begane grond;
• circa 50 m² opslag- en/of kantoorruimte in de kelder/presentatieruimte

De winkelruimte kent een frontbreedte van circa 5 m.

Het gehuurde wordt casco verhuurd. De eigenaar is wel bereid om de ruimte aan te passen naar eigen idee. Daarbij moet u denken aan de punten voor de stopcontacten, plafondafwerking, wandafwerking en dergelijke. Het gehele pand is in 2018 gerenoveerd en word bij het verhuren van de ruimte afgebouwd afhankelijk van wat voor soort onderneming zich daar vestigt.

Parkeergelegenheid
De parkeerroute en de parkeerfaciliteiten in Bussum zijn als uitstekend te kwalificeren. De consumenten kunnen gebruik maken van twee overdekte parkeergarages: De Olmen, gelegen achter de HEMA en De Nieuwe Brink, onder C&A en van diverse in grootte variërende parkeerterreinen rondom het winkelhart.

Aanvangshuurprijs
De aanvangshuurprijs bedraagt € 1250,- per maand, exclusief BTW.

Huurbetaling
De huurbetalingsverplichting dient per maand vooruit betaald te worden door middel van een automatische incasso.

Servicekosten
Huurder dient de meters betreffende gas, water en elektra op haar naam te doen stellen en het verbruik rechtstreeks te voldoen aan de desbetreffende openbare nutsbedrijven.

Huurtermijn
In overleg tussen partijen te bepalen. Er wordt gestreefd naar een langdurige huurrelatie.

Aanvaarding
Het object is in overleg tussen partijen te aanvaarden.

Zekerheidsstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie of waarborgsom verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting en de verschuldigde BTW over het gehele bedrag.

Huurprijsindexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.


Bestemming
Het vigerende bestemmingsplan van de Gemeente Gooise Meren geeft aan dat de winkelruimte uitermate geschikt is voor het gebruik voor:
detailhandel;
publieksgerichte dienstverlening;
horecabedrijven uit ten hoogste categorie 2.

Gunning
De verhuurder behoudt zich het recht van gunning

Lees meer

Details

  • VestigingNL en WONEN
  • Bestemmingbedrijfsruimte
  • Lokatie
  • Parkeren
Kaart
Streetview
Home is where your heart is
Home is where the heart is.jpg
wfrjh wpnfu tahomae helmae sansega sdehpn endra llLato Hedramtp hemastrop hemastraph henmasu hemstrade peteranhe ffhnesc hesauh deamr hsedam fhream esantmp damstresp sarina dhn endra