The home is where your Heart is

Leased

Prev
Next

€3,277 (excl.)

Request info
Mail to a friend

Almere

Markerkant 14

0 bedrooms- m²

Markerkant 14

Winkel / showroom / bedrijfsruimte op toplocatie centraal gelegen in Almere.

MarkantPlaza is een exclusief ontworpen bedrijfsverzamelgebouw. Het gebouw heeft een zeer bijzondere uitstraling en een zeer groot eigen (afsluitbaar) buitenterrein met ruim voldoende parkeerplaatsen. Het gebouw is gelegen op het bedrijventerrein Markerkant in Almere Stad.

Het bedrijventerrein Markerkant is een centraal gelegen bedrijventerrein nabij het zakencentrum en het stadshart/winkelcentrum van Almere. Door deze centrale ligging en door de nabijheid van uitvalswegen, fietspad, bushalte en NS intercitystation is dit gebouw zeer goed te bereiken.

Het gebouw MarkantPlaza is gelegen op een zichtlocatie direct aan een drukke toegangsweg naar het stadshart / winkelcentrum en het zakencentrum (o.a. World Trade Centrum) van Almere.

Doordat het bestemmingsplan voor dit industrieterrein is verruimd zijn hier diverse bestemmingen mogelijk o.a.(perifere) detailhandel, woninginrichting, internetwinkel, groothandels- en ambachtelijke bedrijven, tevens zijn er mogelijkheden voor voorzieningen op het gebied van cultuur en ontspanningen evenals sportvoorzieningen.

Read more

Features

  • OfficeNL en WONEN
  • Destinationbedrijfsruimte
  • Locationbedrijventerrein
  • Parking
Map
Streetview
wfrjh wpnfu tahomae helmae sansega sdehpn endra llLato Hedramtp hemastrop hemastraph henmasu hemstrade peteranhe ffhnesc hesauh deamr hsedam fhream esantmp damstresp sarina dhn endra