Woning verhuren Huizen

NL en Wonen is uw betrouwbare verhuurmakelaar in Huizen en omstreken

Wenst u uw mooie woning in Huizen te gaan verhuren? NL en Wonen is dan uw ervaren verhuurmakelaar! Wij specialiseren ons in het bemiddelen tussen verhuurders en huurders in heel Nederland. Bent u van plan uw koophuis te verhuren, dan bieden wij ondersteuning gedurende het gehele proces. Bent u benieuwd wat wij als specialistische verhuurmaker voor u in Huizen kunnen betekenen? Lees dan verder voor meer informatie of neem direct contact op met onze adviseur.

Voordat u uw woning gaat verhuren

Voordat u uw woning in Huizen via ons kunt verhuren, vindt er eerst een intakegesprek plaats. Hierin bespreken we alle mogelijkheden en wordt een marktconforme prijs voor de woning bepaalt. Tevens worden er foto’s gemaakt om uw woning via diverse platformen te presenteren. Last but not least krijgt u van ons enkele tips en aandachtspunten welke u zullen helpen uw koophuis sneller te verhuren.

Het vinden van een geschikte kandidaat

Om snel een geschikte kandidaat voor uw woning in Huizen te vinden, presenteren wij uw woning aan potentiële kandidaten. Wij plaatsen het huis op onze drukbezochte website en werken samen met regionale en lokale partners om de ideale match voor uw woning te vinden. Ook wordt uw woning op diverse social media kanalen geplaatst. Onder de potentiële kandidaten wordt een selectie gehouden, waarbij ze tevens volledig worden gescreend, zodat u als huurder zekerheid heeft. Zo gaan wij onder andere:
  • De identiteit vaststellen
  • De juistheid van het opgegeven inkomen controleren
  • Een credit check uitvoeren
  • Verdere antecedenten die de betrouwbaarheid van de kandidaat vergroten controleren
Wij informeren de potentiële kandidaten tevens geheel over de woning, waarbij NL en Wonen ook de bezichtigingen in Huizen verzorgd.

De verhuur afronden

Is eenmaal de juiste kandidaat gevonden om uw woning aan te verhuren, dan zal worden overgegaan op de afronding. Hierbij worden alle energie-meterstanden opgemeten en een grondige woninginspectie uitgevoerd. Dit wordt tevens door ons vastgelegd. Alle betrokken partijen krijgen getekende documenten en er wordt tevens een afspraak voor de sleuteloverdracht gemaakt. Indien u hierna nog vragen heeft, fungeren wij als aanspreekpunt voor alle zaken aangaande de verhuur van uw woning gedurende de verhuurperiode. Tevens heeft u de keuze het volledige beheer van uw woning in Huizen aan ons over te laten.

Neem contact op voor uw woningverhuur in Huizen

Wenst u in Huizen de vakkundige hulp van een professional bij het verhuren van uw woning? Schakel dan direct onze verhuurmakelaar in. U kunt ons bellen via:088-1123888, of stuur een mail naar info@nlenwonen.nl. Ook kunt u ons online contactformulier invullen. Voor het verhuren van uw koophuis in Huizen bent u op de juiste plek bij NL en Wonen!

Download brochure: Verhuren doe je zo    Meld je woning aan    Neem contact op