Woning verhuren Laren

Laat uw woning in Laren snel verhuren door NL en Wonen

Wilt u uw prachtige woning in Laren verhuren? NL en Wonen is dan uw ervaren verhuurmakelaar! Onze specialisatie verzorgt de bemiddeling tussen huurders en verhuurders door heel Nederland. Indien u uw huis wilt verhuren, kunnen wij de beste ondersteuning gedurende dit proces bieden. Wilt u weten wat wij als verhuurmakelaar voor uw woning in Laren kunnen doen? Lees dan hieronder meer of neem direct contact met ons op.

Voordat wij uw woning verhuren

Voordat wij overgaan op het verhuren van uw woning in Laren, zal er een intakegesprek plaatsvinden. We bespreken de mogelijkheden die er zijn en stellen een marktconforme prijs voor uw woning vast. Ook maken wij foto’s van uw woning, welke wij via diverse platformen presenteren. Ook zullen wij u voorzien van aandachtspunten en tips waarmee u uw koophuis straks sneller verhuurt.

Een geschikte kandidaat zoeken

Bij de zoektocht naar een geschikte kandidaat voor uw woning in Laren, wordt de woning aan de potentiële kandidaten gepresenteerd. Uw woning wordt geplaatst op onze veelbezochte website en er wordt samengewerkt met lokale en regionale partners om een goede match voor uw woning te vinden. Wij plaatsen de woning tevens op social media kanalen. Onder de kandidaten houden wij een selectie, waarbij deze volledig gescreend worden. Dit geeft u als huurder complete zekerheid. Bij het screenen zullen wij:
  • De identiteit vaststellen
  • De juistheid van het opgegeven inkomen controleren
  • Een credit check uitvoeren
  • Verdere antecedenten die de betrouwbaarheid van de kandidaat vergroten controleren
Ook worden de kandidaten volledig over de woning geïnformeerd, waarbij wij als verhuurmakelaar tevens de bezichtigingen in Laren zullen verzorgen.

Afronden van de verhuur

Is eenmaal de geschikte kandidaat gevonden voor uw woning? Dan zullen wij de verhuur afronden. We meten de energie-meterstanden op en voeren een woninginspectie uit. Dit leggen wij tevens vast. Alle betrokkenen ontvangen getekende documenten, waarna een afspraak wordt gemaakt voor de sleuteloverdracht. Heeft u hier nog vragen over, dan zijn wij nog altijd het aanspreekpunt voor zaken rond de verhuur in deze periode. Ook kunt u het volledige beheer van uw woning in Laren volledig aan ons overdragen.

Neem contact op voor uw woningverhuur in Laren

Wilt u ons direct als uw verhuurmakelaar in Huizen inzetten, zodat u uw woning snel verhuurd heeft? Bel ons dan vandaag nog. Neem contact op via:088-1123888, of stuur een mail naar info@nlenwonen.nl. Tevens kunt u ons online contactformulier invullen. Voor het verhuren van uw koophuis in Laren is NL en Wonen uw betrouwbare partner!

Download brochure: Verhuren doe je zo    Meld je woning aan    Neem contact op