Woning verhuren Amstelveen

De ervaren verhuurmakelaar in Amstelveen en omstreken

Bent u van plan om uw koophuis in Amstelveen te gaan verhuren? Dan kunt u de hulp inschakelen van verhuurmakelaar NL en Wonen! Als verhuurmakelaar zijn we gespecialiseerd in het bemiddelen bij de verhuur van woningen in heel Nederland. Bij ons staat u garant van goede adviezen en ondersteuning tijdens de gehele verhuurperiode. Bent u benieuwd hoe NL en Wonen u kan ondersteunen bij het verhuren van uw woning in Amstelveen? Lees dan verder of neem meteen contact met ons op. Dan plannen we een intakegesprek waarbij de mogelijkheden besproken worden.

Het intakegesprek bij NL en Wonen

Uw woning verhuren met NL en Wonen begint altijd met het intakegesprek. Hierin worden niet alleen alle mogelijkheden besproken, maar nemen we ook meteen foto’s die wij op onze kanalen plaatsen waarop het huis gepresenteerd wordt. Zo vindt u snel een huurder. We stellen een marktconforme prijs vast die u kunt vragen voor de woning. Bovendien geven we tips en aanwijzing voor een koophuis verhuren in Amstelveen.

Een huurder vinden in Amstelveen

Foto’s van de woning die u wilt verhuren wordt niet alleen geplaatst op de drukbezochte site van NL en Wonen zelf, maar ook op verschillende social media kanalen. Bovendien werken we samen met verschillende partners die ook via hun kanalen uw woning presenteren. Zo worden er zo veel mogelijk mensen bereikt en heeft u binnen no-time een huurder voor uw huis in Amstelveen. Uit de reacties worden een aantal potentiële kandidaten gekozen die een screening door NL en Wonen ondergaan. Wij zullen hierbij onder andere:
  • de identiteit vaststellen
  • de juistheid van het opgegeven inkomen controleren
  • een credit check uitvoeren
  • verdere antecedenten die de betrouwbaarheid van de kandidaat vergroten controleren
Ook worden ze volledig geïnformeerd over de woning, en organiseren wij een bezichtiging in Amstelveen.

Wij leggen afspraken vast

Als er dan een geschikte verhuurder gevonden is worden alle afspraken vastgelegd. Wij voeren dan een grondige inspectie uit van de woning en schrijven alles op. Ook worden de energie-meterstanden genoteerd. Alle betrokken partijen ontvangen de getekende documenten en de afspraak voor de sleuteloverdracht plannen we in. Tijdens de gehele periode kunt u terecht bij NL en Wonen voor vragen met betrekking tot de verhuur, want wij blijven uw aanspreekpunt. Het is zelfs mogelijk om het gehele beheer van de woning tijdens de verhuurperiode aan ons over te laten.

Bel NL en Wonen

Wilt u meer informatie over uw woning verhuren in Amstelveen, of wilt u meteen een intakegesprek inplannen met NL en Wonen? Neem dan contact met ons op! Dat kan door te bellen naar 088-1123888, of stuur een mail naar info@nlenwonen.nl. U kunt ook ons online contactformulier invullen. Wij nemen dan contact op met u. Wilt u uw koophuis in Amstelveen verhuren? NL en Wonen is de specialist die het regelt!

Download brochure: Verhuren doe je zo    Meld je woning aan    Neem contact op