Woning verhuren Utrecht

De betrouwbare verhuurmakelaar in Utrecht

Heeft u een mooie woning in Utrecht die u graag zou willen verhuren? Dan neemt u natuurlijk contact op met NL en Wonen! Wij zijn een verhuurmakelaar gespecialiseerd in het bemiddelen van verhuur van gemeubileerde en gestoffeerde woningen in heel Nederland. Bij ons bent u verzekert van goede adviezen en ondersteuning tijdens het verhuurproces. Wilt u weten hoe NL en Wonen hulp kan bieden bij uw koophuis verhuren in Utrecht? Lees dan verder, of neem direct contact met ons op. Onze specialisten beantwoorden graag al uw vragen.

Het intakegesprek bij NL en Wonen

Schakelt u de hulp in van NL en Wonen bij uw woning verhuren? Dan beginnen we met een intakegesprek waarin we alle mogelijkheden bespreken. Ook geven we handige tips en aandachtspunten die van pas komen bij het verhuren van een huis in Utrecht. We stellen een marktconforme prijs vast die u kunt vragen voor de woning, en maken alvast foto’s om het huis te presenteren op onze verschillende kanalen. Zo kunnen we zo veel mogelijk potentiële kandidaten bereiken.

Een huurder vinden

De foto’s worden op de vele kanalen van NL en Wonen en onze partners gezet. Zo kunnen we zo snel mogelijk een geschikte kandidaat vinden voor uw woning in Utrecht. We plaatsen ze onder andere op onze drukbezochte site, verschillende social media kanalen en we nemen contact op met onze lokale en regionale partners. Ook deze verspreiden vervolgens de advertentie voor uw huis. Uit de reacties worden potentiële kandidaten geselecteerd die vervolgens zorgvuldig gescreend worden. Zo heeft u als verhuurder een stuk meer zekerheid. Wij zullen onder andere:
  • de identiteit vaststellen
  • de juistheid van het opgegeven inkomen controleren
  • een credit check uitvoeren
  • verdere antecedenten die de betrouwbaarheid van de kandidaat vergroten controleren
De kandidaten worden uitgenodigd voor de bezichtiging in Utrecht en ze worden door NL en Wonen zorgvuldig geïnformeerd over de woning.

De afspraken worden vastgelegd

Is de meest geschikte kandidaat voor het huis in Utrecht gevonden? Dan gaat de afronding van het verhuur van start. We voeren een grondige inspectie uit en schrijven hierbij alles op, waaronder de energie-meterstanden. Alle getekende documenten worden verstuurd naar de betrokken partijen. De afspraak voor de sleuteloverdracht wordt dan vanuit ons ingepland. Wij blijven de gehele periode waarin de woning verhuurd wordt uw aanspreekpunt, wat betekent dat u met al uw vragen gerelateerd aan het verhuur bij ons terecht komt. U heeft zelfs de mogelijkheid om het volledige beheer van uw woning tijdens de verhuurperiode aan ons over te laten.

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over uw woning verhuren bij NL en Wonen? Of wilt u meteen een afspraak maken voor het intakegesprek? Bel ons via 088-1123888, of stuur een mail naar info@nlenwonen.nl. Wilt u uw koophuis in Utrecht verhuren? NL en Wonen is de specialist die het regelt!

Download brochure: Verhuren doe je zo    Meld je woning aan    Neem contact op