Woning verhuren Loosdrecht

Uw betrouwbare verhuurmakelaar in Loosdrecht

Wanneer u een woning heeft in Loosdrecht die u wilt verhuren moet u met heel veel dingen rekening houden. Gelukkig staat u er niet alleen voor. Schakel de hulp in van verhuurmakelaar NL en Wonen. Wij zijn gespecialiseerd in de bemiddeling van gemeubileerde en gestoffeerde woningen in heel Nederland. Wij voorzien u van de nodige adviezen en ondersteuning. Wilt u weten hoe NL en Wonen kan helpen bij het verhuren van uw woning in Loosdrecht? Lees dan verder, of neem meteen contact met ons op. Onze specialisten beantwoorden helpen u graag verder.

Het intakegesprek bij NL en Wonen

Als u uw woning in Loosdrecht gaat verhuren via NL en Wonen hebben we eerst een intakegesprek waarin we alle mogelijkheden bespreken. We geven handige tips en aandachtspunten die van pas komen bij een woning verhuren en stellen een marktconforme prijs vast. Ook maken we alvast de foto’s die gebruikt kunnen worden om de woning te presenteren op verschillende kanalen.

Vinden van een huurder

We presenteren de woning op zo veel mogelijk kanalen om de beste kandidaat voor uw huis in Loosdrecht te vinden. De foto’s worden geplaatst op onze drukbezochte website en verschillende social media kanalen. Wij werken met veel lokale en regionale partners die uw huis ook via hun kanalen zullen adverteren. Uit de reacties worden potentiële kandidaten gekozen. Deze worden zorgvuldig gescreend zodat u als verhuurder meer zekerheid heeft. Wij zullen onder andere:
  • de identiteit vaststellen
  • de juistheid van het opgegeven inkomen controleren
  • een credit check uitvoeren
  • verdere antecedenten die de betrouwbaarheid van de kandidaat vergroten controleren
De kandidaten worden uitgenodigd voor de bezichtiging in Loosdrecht en wij informeren ze volledig over de woning.

Alle afspraken vastgelegd

Hebben we de meest geschikte kandidaat voor uw huis in Loosdrecht gevonden? Dan kan de afronding van het verhuur van het huis van start gaan. NL en Wonen voert een grondige inspectie uit van de woning, en we schrijven alles op. Ook noteren we de energie-meterstanden. De betrokken partijen ontvangen allemaal de getekende documenten waarop alles is vastgelegd. Dan wordt de afspraak voor de sleuteloverdracht gemaakt. Heeft u meer vragen tijdens de periode dat u uw woning verhuurt? Wij zijn uw aanspreekpunten voor alle vraagstukken met betrekking tot het verhuur. U heeft ook de mogelijkheid om het volledige beheer van de woning tijdens deze periode aan ons over te laten.

Bel NL en Wonen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van uw woning in Loosdrecht verhuren, of wilt u meteen een afspraak maken voor een intakegesprek? Bel dan met NL en Wonen via 088-1123888, of stuur een mail naar info@nlenwonen.nl. Wilt u uw koophuis in Loosdrecht verhuren? NL en Wonen is de specialist die het voor u regelt!

Download brochure: Verhuren doe je zo    Meld je woning aan    Neem contact op