Woning verhuren Hilversum

Een betrouwbare verhuurmakelaar in Hilversum

Bent u op zoek naar een verhuurmakelaar die u kan helpen met het verhuren van uw woning in Hilversum? Neem dan contact op met NL en Wonen. Wij zijn een verhuurmakelaar gespecialiseerd in de bemiddeling van het verhuur van gemeubileerde en gestoffeerde woningen in heel Nederland. Bij het verhuren van uw koophuis bieden wij de nodige adviezen en ondersteuning. Wilt u weten wat wij voor het verhuur van uw huis in Hilversum kunnen betekenen? Lees dan verder of neem meteen contact met ons op. Onze experts staan dan voor u klaar.

Een intakegesprek bij NL en Wonen

Voordat de woning in Hilversum verhuurd wordt hebben we gebruikelijk eerst een intakegesprek waarin alle mogelijkheden besproken worden. Er wordt dan een marktconforme huurprijs vastgesteld. We maken bovendien foto’s van de woning die op verschillende kanalen gepresenteerd kunnen worden aan potentiële kandidaten. Bovendien geven we handige tips en aandachtspunten die van pas komen bij een woning verhuren.

Vinden van de geschikte kandidaat

Om de meest geschikte kandidaat voor uw huis in Hilversum te vinden presenteren we de woning op verschillende kanalen. Er worden dus niet alleen foto’s geplaatst op onze drukbezochte website, maar we presenteren ze ook op verschillende social media kanalen. Bovendien werken we met regionale en lokale partners die uw woning via hun kanalen aanbieden. Onder de potentiële kandidaten wordt vervolgens een screening gehouden zodat u als verhuurder meer zekerheid heeft. Zo zullen we onder andere:
  • de identiteit vaststellen
  • de juistheid van het opgegeven inkomen controleren
  • een credit check uitvoeren
  • verdere antecedenten die de betrouwbaarheid van de kandidaat vergroten controleren
We nodigen de kandidaten uit voor een bezichtiging in Hilversum en informeren ze volledig over de woning.

Afspraken vastleggen

Is de juiste kandidaat gevonden? Dan kan de afronding van het verhuur van de woning van start gaan. We voeren een grondige woninginspectie uit waarbij alles opgeschreven wordt. Ook noteren we de energie-meterstanden. Alles wordt duidelijk vastgelegd en alle betrokken partijen ontvangen de getekende documenten. Ten slotte wordt er dan een afspraak gemaakt voor de sleuteloverdracht. Heeft u nog verdere vragen? Tijdens de verhuurperiode zijn wij uw aanspreekpunt voor alle gerelateerde vraagstukken. U kunt er ook voor kiezen om het volledige beheer van de woning tijdens deze periode aan ons over te laten.

Neem contact op met uw verhuurmakelaar

Zou u ook graag uw woning in Hilversum willen verhuren met behulp van een verhuurmakelaar? Neem dan contact op met NL en Wonen! U kunt ons bereiken door te bellen naar 088-1123888, of stuur een mail via info@nlenwonen.nl. Wilt u uw koophuis in Hilversum verhuren? NL en Wonen is de expert die het voor u regelt!

Download brochure: Verhuren doe je zo    Meld je woning aan    Neem contact op