Woning verhuren Bussum

Een betrouwbare verhuurmakelaar in Bussum

Heeft u een woning in Bussum en zou u deze graag willen verhuren? Dan neemt u natuurlijk contact op met NL en Wonen: dé verhuurmakelaar gespecialiseerd in de bemiddeling van het verhuur in heel Nederland. Wanneer u uw koophuis gaat verhuren kunnen wij tijdens het gehele proces ondersteuning bieden. Wil u weten wat een verhuurmakelaar als NL en Wonen voor u in Bussum kan betekenen? Lees dan verder of neem meteen contact met ons op. Onze specialisten beantwoorden graag al uw vragen.

Voorafgaand aan het verhuur

Voordat u uw woning in Bussum gaat verhuren maken we eerst een afspraak voor een intakegesprek. Hierin worden alle mogelijkheden besproken en bepalen we bovendien een marktconforme prijs voor de woning. Ook maken we de foto’s die gebruik zullen worden om het huis op verschillende kanalen te presenteren. We geven u bovendien handige tips en aandachtspunten die van pas zullen kopen bij het verhuren van uw koophuis.

Geschikte kandidaat vinden

Vervolgens gaan we over tot de presentatie van uw woning in Bussum aan potentiële kandidaten. Het huis wordt niet alleen geplaatst op onze drukbezochte website, maar we werken ook met veel regionale en lokale partners samen om zo snel mogelijk een geschikte match te vinden voor uw woning in Bussum. Bovendien plaatsen we uw woning op verschillende social media kanalen. Onder de potentiële kandidaten houden we dan een selectie met een volledige screening om u als verhuurder zekerheid te geven. Zo zullen wij onder andere:
  • de identiteit vaststellen
  • de juistheid van het opgegeven inkomen controleren
  • een credit check uitvoeren
  • verdere antecedenten die de betrouwbaarheid van de kandidaat vergroten controleren
De potentiële kandidaten worden ook volledig door ons geïnformeerd over de woning, en NL en Wonen verzorgt bovendien de bezichtiging in Bussum.

Het vastleggen van de afspraken

Wanneer de juiste kandidaat gevonden is om uw woning aan te verhuren wordt overgegaan tot de afronding. We nemen alle energie-meterstanden op en voeren een grondige woninginspectie uit. Alles wordt hierbij duidelijk door ons vastgelegd. We verstrekken getekende documenten aan alle betrokken partijen en maken een afspraak om de sleutels over te dragen. Heeft u hierna nog vragen? Wij zijn uw aanspreekpunt voor alle zaken gerelateerd aan het verhuur van uw woning in deze periode. U kunt er bovendien voor kiezen om het volledige beheer van uw woning tijdens de verhuurperiode aan ons over te laten.

Neem contact op

Wilt u uw woning in Bussum verhuren en daarbij de hulp inschakelen van een verhuurmakelaar? Neem dan contact op met NL en Wonen! Dat kan door te bellen naar 088-1123888, of stuur een mail naar info@nlenwonen.nl. Ook kunt u ons online contactformulier invullen. Wilt u uw koophuis in Bussum verhuren? Dan neemt u natuurlijk contact op met NL en Wonen!

Download brochure: Verhuren doe je zo    Meld je woning aan    Neem contact op